Mert utazni kell...

Mert utazni kell...

Cairns - utolsó nap

2017. december 28. - Luffanat

Hát eljött ez is. Ülünk a teraszon, kellemesen megvacsoráztunk, isszuk a Birds Eye View Shirazt, hallgatjuk a hullámok moraját, és a fejünk felett elhúzó repülőgépeket - és sajnáljuk magunkat. Sajnáljuk, hogy itt kell hagyni ezt a paradicsomi helyet, a korallhomokos tengerparttal, a 29 fokos vízzel, a lehetetlenül kék égbolttal, az esőerdős háttérrel. Mondanám, hogy visszajövünk még, de erre kevés az esély .Hát igyunk egyet Cairnsre! Kocc!

Egyébként lusta napunk volt, ami kicsit szomorúan indult, mert a dzsekink nem jött meg, és ez már reggel is látszott. Írtam a DHL-nek, de érdemi válasz nem jött. Na talán majd otthonról elintézzük. Lustálkodás gyanánt Zsuzsi kivasalta a ruháinkat, közben krikett meccset néztünk a tévében. Azt sem tudtuk eldönteni, hogy mennyi az eredmény, nemhogy értettük volna, hogy mi történik. Aztán lementünk a partra, utoljára megmártóztunk a Korall tengerben. Megállapítottuk, hogy meg tudnánk szokni... Ma voltak a legjobbak a színek, kár, hogy ez a képeken nem látszik.

04240001.JPG

De a víz jó volt, higgyetek nekem. Credite mihi experto Csaba. Hogy latin nyelvtudásomat is megcsillogtassam, ami egyébként nincs :-)

06200002.JPG06160004.JPG

Zsuzsi eddig nem engedte megírni, de első nap nem engedtek bennünket fürdeni, mert krokodilt láttak a vízben. Megnéztem, nem is nagyok ezek a krokik, nem tudom mit aggódnak :-) De azért látszik a háttérben, hogy senki nincs a vízben.

07510011.JPG

Szóval ma áztattuk magunkat  a tengerben egész délután, aztán bevásároltunk egy kicsit, végül áztattunk a medencében is, csak hogy meg legyen a rutin...

08440001.JPG

Azt mondja a Zsuzsi, hogy máról ennyi, menni kell becsekkolni, pakolni, mert holnap korán, fél nyolckor indulunk. Amikor ti még le sem fekszetek. :-)

Holnap akkor indulunk Mildurába, jön a rokonlátogatós része az utazásnak. Majd onnan jelentkezünk, ha nem rúgunk be nagyon a Pistivel. :-) (ZS: Mármint a Csabi)

A bejegyzés trackback címe:

https://utaznikell.blog.hu/api/trackback/id/tr3513529229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KissVirr 2017.12.31. 01:19:23

Annyira imádom ezeket a parton/vízben készült képeket! És nagyon jól néztek ki csokik :)
süti beállítások módosítása